Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Tabletten van marmer – op maat – bij COMPOSIETvakman.be

natuursteen werkbladen van COMPOSIETvakman.be

Een blad van marmer – in een afmeting op maat – bestelt u voordelig & eenvoudig online bij COMPOSIETvakman.be. Marmer is populair & trendy, of je nu op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, keuken, toilet, marmer & de ‘marmerlook’ is hip! Binnen de collectie natuursteen werkbladen van COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie bladen van Bianco Carrara marmer – de meest bekende ‘wit marmer’ voor interieur toepassingen – zowel gezoet als gepolijst afgewerkt. Marmer staat garant voor een stijlvolle uitstraling met een luxe accent, ideaal geschikt als ‘bovenblad’ voor een uniek TV-meubel, salontafel en/of dressoir! In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw marmeren werkblad met precisie & zorg op maat gezaagd, wel zo prettig!

natuursteen werkbladen van COMPOSIETvakman.be

Stijlvol & luxe. 

De marmer tabletten van COMPOSIETvakman.be worden veelvuldig gebruikt als ‘verfraaiing’ van TV-meubels, salontafels, kasten & dressoirs. Bent u op zoek naar een stijlvol meubelblad dat niet actief gebruikt / structureel belast gaat worden, dan is een blad van bianco carrara (wit) marmer ideaal geschikt. Marmer staat namelijk niet bekend om haar slijtvaste & krasvaste karakter, dus voor bijv. een keukeneiland is marmer niet de juiste keuze. 

Bent u op zoek naar een werkblad voor actieve belasting & gebruik, of zoekt u naar een hittebestendig & vochtbestendig blad / tablet, dan adviseren wij graniet, of een werkblad van kwartscomposiet. Voor welk materiaal u ook kiest, houd er rekening mee dat onze bladen niet dragend zijn en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden. 

TIP: Bekijk zeker even onze marmerlook bladen van composiet! Ideaal voor als u die marmerlook heel mooi vind, maar wel op zoek bent naar de voordelen van composiet. Bijkomend voordeel is dat we ook marmerlooks hebben in verschillende kleuren, waaronder – naast wit – ook zwart en grijs!