Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Eenvoudig zelf een schanskorf schutting plaatsen!

Schutting schanskorven bij Schutting33

Een schanskorf schutting kunt u erg eenvoudig zelf plaatsen. Dit is de reden waarom men ook steeds vaker kiest voor deze schutting. U bespaart nogal op kosten die u bij andere schuttingen wel moet uitgeven. Plaats de draadkorven op een gewenste positie en vul deze vervolgens met emmers met de gewenste stenen. Het is geen leuk werk, maar het is zelf erg eenvoudig te doen. Wanneer u de schanskorf schutting wilt gaan bestellen, raden we u aan om eens te kijken naar de schutting schanskorven bij Schutting33.nl

Verschillende kleuren

Schanskorven kopen doet u natuurlijk met de juiste stenen. In het Schutting33 assortiment heeft u vele verschillende soorten stenen die u allemaal kunt toepassen als vulling voor uw schanskorven. De meest toegepaste stenen zijn de Ardenner grijs, Basalt en Calsiet. De Ardenner grijs heeft een licht grijze tint, de Basalt heeft een donkergrijze/antraciet tint en de Calsiet heeft een geel/beige tint. Deze stenen kunt u alle drie verkrijgen als vulling voor uw schanskorf op Schutting33.nl. Wilt u schanskorven kopen maar weet u nog niet welke stenen? Bezoek dan de showtuin van Schutting33 waar ze u meerdere stenen kunnen laten zien.

Eenvoudig bestellen

De bestelprocedure bij Schutting33 is erg snel. Als eerst kiest u ervoor om uw schutting te bestellen in de winkel of online. Wanneer u een schutting koopt in de winkel, krijgt u vanuit Schutting33 een factuur. Aan de hand van die factuur, kunt u een betaling verrichten en wordt u bestelling doorgezet. Besteld u online, dan kunt u via iDeal overboeken voor de snelste bestelproces. Wanneer u order is verwerkt, wordt het ingeboekt voor uitlevering, u ontvangt vanuit de transporteur een e-mail met een leverdatum en geschatte levertijd. De bestelling wordt met een vrachtwagen op uw gewenste locatie geleverd. Voor meer informatie over het leverings- en bestelproces bezoekt u Schutting33.nl.