Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Kies voor goede dakwerken Leuven

Goede dakwerken Leuven vind je snel en eenvoudig online. Kijk eens op de website van Dakwerken BKG wat er allemaal mogelijk is als je op zoek bent naar een nieuw dak voor je woning.

Geheel of gedeeltelijk nieuw dak

BKG plaatst niet alleen volledig nieuwe daken op woningen maar je kunt er ook terecht als je slechts een deel van het dak wilt laten vervangen omdat het niet nodig is alles aan te pakken. Als het dak bijvoorbeeld aan de ene zijde van het huis wel versleten is en aan de andere kant niet kun je er ook voor kiezen alleen het slechte deel te laten vervangen. Dit drukt ook meteen de kosten. Er wordt voor gezorgd dat het nieuwe deel bij het bestaande deel past en ook bij de rest van woning niet uit de toon valt.
Andere mogelijke dakwerken

Dakwerken zijn niet alleen het plaatsen van nieuwe daken. Zo kunnen er ook werkzaamheden zoals dakrenovatie, dakreiniging en dakonderhoud uitgevoerd worden. Wat hierin allemaal mogelijk is bekijk je het beste eerst even op de website. Als je wilt weten wat het je gaat kosten om bepaalde werkzaamheden te laten doen vraag je van tevoren een offerte aan. Deze is gratis en vrijblijvend dus je bent niet verplicht deze aan te nemen. Mocht het niet precies zijn waar je naar op zoek bent dan kun je er ook altijd nog voor kiezen even verder te kijken.