Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Lichtkoepels zijn een genot voor het oog!

Lichtkoepels

lichtkoepelsVandaag ga ik het hebben over lichtkoepels, de reden? Pas geleden kwam ik bij een goede vriend van mij en vertelde hij me over de lichtkoepel die hij had aangeschaft. Hij had namelijk een uitbouw gedaan en hij vond dat er te weinig licht in deze ruimte kwam. Hij vertelde me dat hij daarom opzoek was gegaan naar een oplossing.

Hij had zelf al wel eens van zo’n koepel gehoord en hij was dan ook benieuwd naar de voordelen. Hij ging al snel het internet op en hij kwam toen uit op de website van Licht-koepel. Hier kwam hij veel mooie lichtkoepels tegen en uiteindelijk besloot hij om er hier een te kopen. Dat is een goede keuze geweest want toen ik laatst bij hem thuis kwam vond ik het er erg mooi uitzien. Het gaf zijn huis echt wat extra’s en buiten dat kwam er nu eindelijk voldoende licht in de kamer.

lichtDit was ook wel iets voor mij!koepels

Omdat dit bij hem thuis zo mooi was leek mij dit ook wel iets voor bij mij thuis. Ik heb namelijk een bij gebouw thuis waar mensen kunnen logeren en ik vond dat hier veel te weinig licht in kwam. Ik besloot daarom ook om naar de website toe te gaan en hier heb ik uiteindelijk ook mijn aankoop gedaan. Het ziet er echt super mooi uit en ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer info.