Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Over Kwantum

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. Ze beschikken over ongeveer 100 zelfbedieningswinkels die op makkelijke locaties te bereiken zijn, waardoor het snel te vinden is voor de klanten. Ze zijn de martkleiden in bijvoorbeeld vloerbedekkingen, laminaat, gordijnen, behang, en verlichting. Ook zijn ze een van de grootste aanbieders van meubels, tuinmeubels, keuken -en woningdecoratie, opbergartikelen, gereedschappen en verf.

Kort gezegd bieden zij een verrassend en compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en rondom het huis. Ze beschikken over de laagste prijzen evenals een verrassen complete service. Je bent bij kwantum dus terecht voor het stofferen en inrichten van het huis tot het decoreren en onderhouden van de leefomgeving.

Bij kwantum is het ook mogelijk om je gordijnen en zonwering kant en -klaar op maat en je vloerbedekking goed en vakkundig te leggen. De medewerkers van kwantum beschikken over vakkundig achtergrons en zijn behulpzaam bij het uitkiezen van de juiste oplossing voor jouw woonwens.

Geschiedenis kwantum

Kwantum is ontstaan door Jan Steenbergen. Het is begonnen bij een manier zoeken voor zijn viskar waar hij mee bij de Muiderspoort in Amsterdam stond. Dit alternatief zorgde voor de handel in doe-het-zelf artikelen en vloerbedekkingen. Sinsdien had hij al 4 doe-het-zelf zaken. Later richtte hij in de jaren 70 Vinylon op, een groothandel in vinyl en nylon. Door de concurrentie zette hij in 1975 een apart afzetkanaal op voor de Vinylon-artikelen. De eerste kwantum winkel werd in Woudenberg geopend.

Conclusie

Indien jij meer wilt weten over kwantum, kun je hun website vandaag nog bezoeken. De winkels van kwantum beschikken over zelfbediening dat wilt zeggen dat je in de gangen zelf kunt pakken wat je nodig hebt.