Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Rolluiken monteren in of op de dag?

Gaat u uw rolluiken in de dag of op de dag monteren? In de dag betekent het monteren van uw rolluik op de kozijnen. Voor op de dag monteert u de rolluiken tegen de muur. Bij beperkt ruimte wordt er gekozen voor montage in de dag. De rolluiken worden dan in het kozijn wat ruimte bespaart. Wanneer er ruimte genoeg is, en u wilt uw huis optimaal isoleren, dan kiest u voor montage op de dag. Heeft u meer informatie nodig over de montagewijze van rolluiken? Neem contact op met Rolluiken33.nl. Daar kunt u meer informatie vinden over het monteren. Bekijk ook de rolluik op maat bij Rolluiken33.nl.

Wit u de rolluiken kosten weten? Bereken dit eenvoudig en snel op Rolluiken33.nl. U kunt de kosten van een rolluiken berekenen door uw formaat aan te geven. Wanneer u dit doet, krijgt u meteen een prijs op maat te zien. In de vervolgstappen kiest u vervolgens nog hoe u het rolluik wilt gaan bedienen, de kleur van uw rolluik, de kastvorm en meer. Binnen 8 stappen heeft u een rolluik op maat samengesteld. Onderaan krijgt u vervolgens de totaalprijs te zien van uw rolluik. Stop het rolluik in de winkelmand en bestel eenvoudig en snel online. Rolluiken33 biedt de laagste prijsgarantie en alleen 1ste keus aluminium rolluiken!

Een rolluik kunt u eenvoudig zelf monteren met de montagehandleiding van Rolluiken33.nl. Stap voor stap doorloopt u de montagehandleiding en voordat u het weet heeft u uw rolluik gemonteerd. Wanneer u dit toch door een monteur wilt laten doen, is dit uiteraard ook mogelijk. Rolluiken33 brengt u in contact met een monteur waarmee ze samenwerken en die maakt vervolgens een afspraak met u voor de montage. Wanneer u een handbediend rolluik gaat monteren, is dit vrij eenvoudig. Echter wanneer u uw rolluik elektrisch wilt gaan monteren, raden we u aan om dit te laten doen door een monteur. Een elektrisch rolluik monteren is een stuk moeilijker.