Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Sieraden op een creatieve manier verwerken in je interieur

Een groot deel van het succesvol verkopen van sieraden zit in de manier waarop deze aan klanten wordt getoond. Of het display vestigt de aandacht op uw glimmende stukken of potentiële klanten passeren het zonder het zelfs te merken.

Sieraden presenteren aan het publiek is een kunst, een die de juiste balans vereist tussen stijl en matiging, een die uw creativiteit op de proef moet stellen.

Elk sieraaddisplay moet de stijl en persoonlijkheid van de juwelen evenals van de potentiële klanten weerspiegelen. Gebruik creatieve rekwisieten, achtergronden en texturen die alles weergeven wat uw kopers willen en wensen. U kunt ideeën opdoen uit modebladen, antiekwinkels en trendy kledingboetieks om uw eigen originele winnende display te creëren.Vitrinekast


Geen sieradendisplay mag uitblinken boven de sieraden die u aanbiedt. Vergeet niet dat de winnende kaart het product zelf is; het scherm zou eigenlijk zijn glans moeten aanvullen. Laat de ruimte over en maak het gemakkelijk om elk stuk te bewonderen zonder de klanten te overweldigen met veel dingen eromheen. U kunt een aantrekkelijk en interessant hoekscherm maken om toe te voegen aan de sieraden die worden weergegeven op nette dozen, geschenkdozen, trays, bustes of rekken.

Op dezelfde manier moet elk materiaal dat u selecteert voor uw rekwisieten en achtergrond ervoor zorgen dat de sieraden ertegenin verschijnen. Zoek naar materialen die een contrast vormen met elk sieraad en het opvallen.

Wees voorzichtig en weersta de verleiding om een ​​regenboogdisplay te maken. Streef naar een uniforme en professionele uitstraling door een algemeen ontwerpschema te kiezen. Selecteer maximaal drie hoofdkleuren en drie hoofdstructuren en speel ermee om een ​​aantrekkelijke stroom te creëren. Dit zorgt ervoor dat de sieraden er aantrekkelijk en waardevol uitzien, waardoor uw display wordt omgezet in een soort mini-boetiek.

Meer tips op Website of Unsaid Library