Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Aanrader: Teak ladenkast van Teakhoeve

Teak ladenkast

Binnenkort gaan wij verhuizen naar het mooie Rotterdam. Mijn vrouw is dan ook zeer enthousiast hierover en wilt er alles aan doen om het nieuwe huis zo mooi mogelijk in te richten. Ik zelf houd mij hier niet veel mee bezig. Wat ik wel wil hebben in het nieuwe huis is een Teak ladenkast. Dit is namelijk een kast die ik graag terug wil zien in het nieuwe huis, omdat ik helemaal weg ben van dit product. Het product zag ik laatst op een beurs en ben hier verliefd op geworden. 

Internetfoto3

Om toch meer inspiratie op te doen en mijn vrouw een voorbeeld te geven ben ik het internet opgegaan. Zo kon ik de verschillende websites met elkaar vergelijken en hier een beter beeld van krijgen. Het viel mij op dat er een bedrijf is die ver boven de rest uitsteekt, namelijk de Teakhoeve. Dit is veruit het beste bedrijf dat ik heb vergeleken met de andere bedrijven. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om het beste product te verkopen. Ook hebben zij een goede service waar je gebruik van kunt maken.

Contactfoto2

Mijn Teak ladenkast die ik wilde, was ook te zien op deze website! Hierover had ik dan ook zeker een paar vragen. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd netjes te woord gestaan. Voor ik het wist, waren mijn vragen al beantwoord. Ik weet dan ook nu waar ik voortaan mijn teakhout producten ga aanschaffen.