Wonen in Stijl

Woonstijl en Inspiratie

Adembescherming voor bij mij thuis

Adembescherming

Problemenadembescherming

Tijdens mijn verbouwing ben ik erachter gekomen dat ik niet kan klussen zonder adembescherming. Toen wij ons nieuwe huis kochten, moest hier nog heel veel aan gebeuren. Dit ben ik voornamelijk zelf gaan doen, omdat wij hierdoor veel kosten konden besparen. Daarnaast vind ik het ook gewoon erg leuk om dit te doen en daarom steek ik hier graag tijd in. Na een tijdje begon ik wat lastiger adem te halen en merkte ik dat ik veel meer aan het hoesten was dan voorheen. Dit kon natuurlijk komen doordat ik rook, maar toch vertrouwde ik het niet. Daarom ben ik toen naar de dokter gegaan om het toch even te laten controleren. Daar kwam uit dat ik een grote hoeveelheid stof in mijn longen had.

adembescherming

Advies

Hij heeft mij toen aangeraden om in de toekomst gebruik te maken van adembescherming. Hier ben ik toen direct naar op zoek gegaan. Uiteindelijk heb ik dit gevonden bij G4s safety solutions. Zij hebben een heel erg groot aanbod aan producten die ervoor zorgen dat jij veilig jouw werkzaamheden kan uitvoeren. Ook is het hier mogelijk om dingen te huren, wat handig kan zijn voor een eenmalige klus. Ik wist niet precies wat ik moest hebben, dus daarom heb ik heb gebeld om te vragen hoe zij hierover dachten. Toen werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen en geadviseerd. Toen ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik deze al binnen een week binnen. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje in hun webshop!